Οδηγος Πληροφοριων

Αγαπητοί επισκέπτες,
Σας καλωσορίζουμε στο GL Hotel και στην όμορφη Παραλία. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή. Το φιλικό προσωπικό μας φροντίζει ώστε η διαμονή σας στο GL Hotel να είναι τόσο ευχάριστη όσο και άνετη και να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία.
Εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού, σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή!

ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ

ΙΣΌΓΕΙΟ Υποδοχή, Μπαρ, Πρωινό εστιατόριο, Επιχειρηματικό κέντρο - Internet και περιοχή τηλεόρασης.
1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ 2 δωμάτια
2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ 7 δωμάτια
3ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ 7 δωμάτια
4ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ 4 δωμάτια

ΥΠΟΔΟΧΗ 24ωρη υπηρεσία - Κάλεσε το 0

Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, με 24ωρη εσωτερική ή εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση. Υπηρεσία αφύπνισης και 24ωρη πρόσβαση σε τηλεφωνική υπηρεσία. Για να καλέσετε από δωμάτιο σε δωμάτιο απλώς καλέστε τον αριθμό δωματίου που θέλετε να μιλήσετε. Καλέστε το 9 για να πάρετε μια εξωτερική γραμμή και ακολούθως μετά πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε.

ΏΡΑ ΆΦΙΞΗΣ

Η ώρα άφιξης είναι μετά τις 14:00. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι νωρίτερα και εξαρτάται από την κατάσταση του δωματίου. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΑΠΟΣΚΕΥΏΝ

Ρωτήστε την υποδοχή για μεταφορά των αποσκευών σας στο δωμάτιό σας, με επιπλέον χρέωση.

ΔΊΚΛΙΝΟ ΔΩΜΆΤΙΟ

Δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό κρεβάτι, μπάνιο με καμπίνα ντους, επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πλατεία ή στον πίσω κήπο.
 • Ατομικό κλιματισμό
 • Τηλεόραση LCD 29inc - Δορυφορική τηλεόραση
 • Ψυγείο
 • Ασύρματο Internet
 • Άμεση τηλεφωνική γραμμή
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Υπηρεσία δωματίου - κατόπιν αιτήματος

ΤΡΊΚΛΙΝΟ ΔΩΜΆΤΙΟ

Δωμάτιο με τρία μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, μπάνιο με καμπίνα ντους, επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πλατεία.
 • Ατομικό κλιματισμό
 • Τηλεόραση LCD 29inc - Δορυφορική τηλεόραση
 • Ψυγείο
 • Ασύρματο Internet
 • Άμεση τηλεφωνική γραμμή
 • Στεγνωτήρας μαλλιών
 • Υπηρεσία δωματίου - κατόπιν αιτήματος

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Επιπλέον κρεβάτι για παιδιά μπορεί να τοποθετηθεί στο δωμάτιό σας κατόπιν αιτήματος από την υποδοχή.

ΠΡΩΙΝΌ ΜΠΟΥΦΈ

Το πρωινό είναι πάνω από 3 ώρες 07:00 - 10:15. Η τιμή είναι 5,00 € ανά άτομο. Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης, μπορούμε να προσφέρουμε πρωινό σε ειδικά πακέτα κατόπιν αιτήματος. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την ρεσεψιόν μία ημέρα πριν.

ΠΡΌΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ

Το πρωινό είναι διαθέσιμο και στο δωμάτιο ως πρωινή υπηρεσία προγεύματος με επιπλέον χρέωση στη ρεσεψιόν.

ΓΡΉΓΟΡΗ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ

Προσφέρουμε υπηρεσία γρήγορης αναχώρησης με πρωινό, νωρίς το πρωί.

ΔΕΊΠΝΟ

Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με ένα γειτονικό εστιατόριο στο Hotel Hellas (χρεώνεται στη ρεσεψιόν).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Δεν επιτρέπεται η μεταφορά τροφίμων ή ποτών εκτός των τμημάτων τροφίμων και ποτών. Επίσης δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του εστιατορίου χωρίς πουκάμισο και μαγιό.

ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΔΩΜΑΤΊΟΥ

Υπηρεσία δωματίου: 24 ώρες με επιπλέον χρέωση.

ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ

Η ομάδα καθαριότητας είναι στη διάθεσή σας. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται καθημερινά με προσεκτικά πρότυπα υγιεινής. Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται και διοργανώνονται καθημερινά μέχρι τις 15:00. Αν χρειάζεστε επιπλέον πετσέτα, επιπλέον μαξιλάρι ή σιδερώστρα, ενημερώστε μας. Για πρόσθετες υπηρεσίες καθαρισμού, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την ρεσεψιόν. Υπηρεσία καθαριότητας είναι επίσης διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της νύχτας (turndown), παρέχοντας στους επισκέπτες μας επιπλέον έλεγχο δωματίου. H υπηρεσία Turndown είναι διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση.

ΔΩΜΆΤΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΏΝ

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μη καπνιστών. Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να καπνίζετε μόνο στο μπαλκόνι σας.

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

Προσφορά - με επιπλέον χρέωση - υπηρεσία στεγνοκαθαριστήριου, πλύσης και σιδερώματος.

ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΑΞΙΛΑΡΙΏΝ

Προσφέρουμε επιλογή για 3 τύπους μαξιλαριών. (υποαλλεργικό μαξιλάρι διατίθεται κατόπιν αιτήματος)

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ

Οι επισκέπτες παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν τις λευκές πετσέτες μπάνιου στην παραλία. Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που χάσετε μια πετσέτα, θα πρέπει να πληρώσετε το αντίστοιχο ποσό.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό για την άνεσή σας. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να ρυθμίσετε το κλιματιστικό. Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα κλιματισμού, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Πρέπει να κρατήσετε κλειστή την πόρτα του μπαλκονιού για να λειτουργήσει ο κλιματισμός.

ΚΑΡΤΈΛΑ ΜΗΝ-ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ

Κρεμάστε την προβλεπόμενη καρτέλα "Μην ενοχλείτε" έξω από την πόρτα σας, εάν το χρειάζεστε. Σημειώστε μόνο ότι αν θέλετε να καθαριστεί το δωμάτιό σας πρέπει να αφαιρέσετε αυτήν την κάρτα το αργότερο μέχρι τις 14:00. Αν δεν θέλετε να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις στο δωμάτιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Απενεργοποιήστε τα φώτα και το κλιματιστικό πριν φύγετε από το δωμάτιο και αφήστε το κλειδί στη ρεσεψιόν.

ΧΡΗΜΑΤΟΘΥΡΊΔΑ

Το ξενοδοχείο δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για την απώλεια πολύτιμων αγαθών. Ως εκ τούτου, συμβουλεύουμε όλους τους επισκέπτες μας να χρησιμοποιούν δωρεάν τις ασφαλείς θυρίδες που διατίθενται στην υποδοχή.

INTERNET

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ασύρματη πρόσβαση στο internet, όπως και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου και είναι δωρεάν. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΣΙΔΗΡΏΜΑΤΟΣ

Επικοινωνήστε με την υποδοχή για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ - ΜΕΤΑΦΟΡΆ

Το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο και διαρκεί 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Αν θέλετε να οργανώσετε μεταφορά από το αεροδρόμιο, η ομάδα της ρεσεψιόν θα χαρεί να σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Επικοινωνήστε με την υποδοχή για το χρόνο και τα χρονοδιαγράμματα του λεωφορείου.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Επικοινωνήστε με την υποδοχή για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Οι πιστωτικές κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι MasterCard και VISA στην υποδοχή (όχι σε άλλα τμήματα). Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

ΏΡΑ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗΣ

Η ώρα αναχώρησης είναι 11:00 π.μ. Η ρεσεψιόν θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην Παραλία πριν φύγετε και να κάνετε την αναχώρησή σας πιο σύντομη με την Γρήγορη Αναχώρηση κατόπιν αιτήματος. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να παρατείνουν την ώρα αναχώρησης τους, θα πρέπει να το ζητήσουν από την υποδοχή μια ημέρα πριν από την αναχώρησή τους με επιπλέον χρέωση.

ΚΈΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ

Αν θέλετε να στείλετε ένα φαξ ή να κάνετε ένα φωτοαντίγραφο, επικοινωνήστε με την Υποδοχή για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχει κοινόχρηστος υπολογιστής και εκτύπωση, αποστολή φαξ, αντιγραφή και σάρωση για τους πελάτες μας.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Το ξενοδοχείο διαθέτει έναν (1) ανελκυστήρα που συνδέει το ισόγειο με τους διάφορους άλλους ορόφους. Σας ζητούμε να τηρείτε τους περιορισμούς βάρους και χωρητικότητας για τη δική σας ασφάλεια έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλή κατάσταση λειτουργίας. Για λόγους ασφαλείας παρακαλούμε μην επιτρέπετε στα παιδιά κάτω των 12 ετών να χρησιμοποιούν το ανελκυστήρα χωρίς να συνοδεύονται από ενήλικα.

TABLET – LAPTOP

Laptop και Tablet διατίθενται κατόπιν αιτήματος στην υποδοχή μας με επιπλέον χρέωση.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ- ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά είναι διαθέσιμα.

LOST and FOUND

Επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Για την αποθήκευση των αποσκευών παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή. Αίθουσα αποσκευών διατίθεται δίπλα στην υποδοχή.

ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΑ

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο ξενοδοχείο, επειδή δεν υπάρχει κατάλληλο μέρος για τη διαμονή τους.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

 • Σε περίπτωση πυρκαγιάς μην πανικοβάλλεστε.
 • Καλέστε τη ρεσεψιόν από το δωμάτιό σας.
 • Πατήστε το κουμπί Πυρασφάλειας που βρίσκεται στο διάδρομο.
 • Θα βρείτε πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο, εύκολους στη χρήση.
 • Σε περίπτωση πυρκαγιάς μην χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΓΙΑΤΡΟΣ

Στη ρεσεψιόν υπάρχει ένα κιτ πρώτων βοηθειών με τα περισσότερα ζωτικά ιατρικά εφόδια. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μεριμνήσετε για επίσκεψη γιατρού στο δωμάτιό σας.

ΤΑΣΗ

220 Volt

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Η Υποδοχή μας θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τα φαρμακεία.

ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ

Οδηγός για ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε τουλάχιστον δύο γλώσσες (τυπωμένο)

ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΌΝΩΝ ΠΕΛΑΤΏΝ

Σύστημα διαχείρισης παραπόνων πελατών: Στείλτε μας τις καταγγελίες σας στο info@hotel-gl.gr με σκοπό την ανεξάρτητη διερεύνηση οποιουδήποτε προβλήματος. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχειου εντός 72 ωρών, θα σας αποστείλει σχετικό μήνημα και θα επικοινωνίσει μαζί σας για την διαχείριση του αιτήματος σας. Όλη η αλληλογραφία και οι ενέργειες θα υπάρχουν σε σχετικό αρχείο.
Το ξενοδοχείο GL έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που παρατίθενται σε αυτήν την περιγραφή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΟΛΎΜΒΗΣΗ

Παρακαλούμε για τη δική σας ασφάλεια μην κολυμπήσετε στη θάλασσα εάν έχετε καταναλώσει τροφή και αλκοόλ. Περιμένετε τουλάχιστον 3 ώρες για λόγους ασφαλείας.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Μην ξεχνάτε ότι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αν ενοικιάζετε αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα, σας συνιστούμε να οδηγείτε με ασφάλεια και σίγουρα όχι μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Ακολουθήστε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και χρησιμοποιείτε πάντα κράνος όταν οδηγείτε μοτοσικλέτα.

ΣΕΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα συχνά υποφέρει από σεισμούς, οπότε αν εμφανιστεί ένας τέτοιος σεισμός και βρίσκεστε στο δωμάτιό σας, απλά μην πανικοβληθείτε. Απλά ξαπλώστε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι σε εμβρυακή στάση και περιμένετε εκεί μέχρι να περάσει ο σεισμός. Μην χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα για κανένα λόγο.